Over Treasure-box

Mijn naam is Wido Mossou. Ik heb Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit in Delft gestudeerd. Na gewerkt te hebben als productontwikkelaar bij onder andere een aantal Nederlandse meubelmerken in het hogere segment, ben ik een eigen studio, Studio WMO, begonnen. Om mij meer te bekwamen in het houtbewerken, ben ik in de leer gegaan bij een meubelmaker en bij het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam. Vanuit mijn Studio maak ik onder andere houten schatkisten en andere houten producten, die ik verkoop onder de naam Treasure-box.

Vanuit Gouda bedenk, ontwikkel en maak ik hoogwaardige producten, waarvan ik hoop dat ze mensen blij maken. Om u een schatkist te bieden waar ú blij van wordt, hoor ik graag wat uw ideeën zijn.

Elk item wordt door mijzelf met veel aandacht voor detail gemaakt. Ik gebruik zo veel mogelijk eerlijke materialen zoals massief hout, natuurlijke olie, leer en wolvilt.
Verder zijn de Treasure-boxes duurzaam doordat ze zo gemaakt zijn dat ze generaties lang mee kunnen gaan.

En voor al de Treasure-box producten geldt: Designed & Handmade in NL!

Benieuwd naar meer nieuws van Treasure-box en op de hoogte blijven van nieuwe ontwerpen? Kijk eens op mijn Facebook-pagina of op Instagram.

Treasure-box
Average rating:  
 0 reviews