Maatwerk

 
Wilt u een persoonlijke op maat gemaakte houten schatkist of ander fijn houten product, voor uzelf of voor iemand anders? Bijvoorbeeld een origineel trouwcadeau of ringendoosje, of een speciaal cadeau bij een geboorte, verjaardag, jubileum of een relatiegeschenk? Of zoekt u juist iets voor een uitvaart? Of heeft u een idee voor een ander mooi houten product? Ik denk graag met u mee.

Ook het ontwerpen en maken van (zakelijke) displays voor uw producten is een van mijn specialiteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik vang uw verhaal graag in een persoonlijk ontwerp!

 

 

 

 

 

 

 

U kunt de producten op mijn website uiteraard als inspiratie gebruiken voor uw eigen unieke item. Dit kan als enkelstuks of als kleine serie. U kunt voor al uw wensen en idee├źn contact met mij opnemen. Dan kijken we gezamenlijk of we er iets moois van kunnen maken. Ik kijk er naar uit!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Treasure-box
Average rating:  
 5 reviews
 by Maud
Treasure box

Bij Wido heb ik een treasure box besteld voor een collega die met pensioen gaat. Een prachtige box van mooie kwaliteit, die Wido in korte tijd heeft kunnen maken. Ook heel goede service. Mijn collega was erg blij met de box!

 by Sonja
Aller prachtigst!

De producten die Wido voor mij gemaakt heeft, een seizoenstafeltje en een vakkenbak, zijn echt aller prachtigst! Heel degelijk gemaakt en mooi afgewerkt. Mijn verzoek voor een kleine aanpassing aan het tafeltje was geen enkel probleem. Het contact hierover verliep vlot, soepel en vriendelijk. En het is uiteindelijk helemaal naar mijn wens geworden. Tot slot had ik mijn bestelling erg snel in huis. Kortom, hartstikke fijn en gewoon goed!

 by Fam Snijders
Kwalitatief mooie sleutelhanger

Voor vaderdag hebben wij een houten sleutelhanger laten maken. Op het houten plaatje zit aan de ene kant een gegraveerde foto. Aan de andere is een tekst gegraveerd. Wido dacht goed mee over het formaat, materiaal, tekst en lettertype. De communicatie verliep helder en vriendelijk. Uiteindelijke resultaat is naar tevredenheid. En de ontvanger is er erg blij mee!

 by Nathalie&Mandy
Super kwaliteit

Wij hebben een theedoos laten maken helemaal naar onze wens. Tijdens het maken van deze doos kregen wij foto's toegestuurd van hoe het zou worden. Ook met de vraag of alles naar wens was en of wij er nog iets bij wilden. Wij hebben de theedoos nu ongeveer een jaar en wordt elke dag gebruikt en is ook al regelmatig gevallen, maar de doos is nog even stevig en mooi als toen wij hem kregen.
Kortom, het product, de communicatie en de prijs is erg goed!!

 by Caroline
Fijne samenwerking

Mijn complimenten. Het doosje is helemaal volgens mijn eigen wensen gemaakt. Veel en goed contact. Ben er nog steeds heel blij mee en een ieder die het ziet vindt het prachtig. Ook de door mij aangeleverde japanse gravure is er mooi ingezet. Nogmaals TOP! Een echte aanrader, niet twijfelen, gewoon laten maken!