Display en presentatie

Presentatiemiddelen en relatiegeschenken

Treasure-box denkt ook graag met u mee over de mogelijkheden met betrekking tot presentatiemiddelen, zoals displays, standaarden en POS-materiaal, en relatiegeschenken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Treasure-box
Average rating:  
 10 reviews
 by Beaugaert
Kaartendisplay

Superblij met mijn prachtig afgewerkte kaartendisplay. Hij werd met veel zorg en aandacht voor detail gemaakt en goed beschermd opgestuurd. Dikke merci!

 by Studio Caats
Maatwerk

Ontzettend blij dat ik Wido heb gevonden om voor mij kaartendisplays te kunnen maken. Je enthousiasme straalt er vanaf en je nauwkeurigheid is niet alleen zichtbaar in je werk maar ook in je communicatie. Zeer tevreden met mijn displays (zo glad, zo netjes afgewerkt en zo stevig) en de levering.

 by Bo Vera August
Kaartendisplays

Bedankt voor het creatief meedenken, de snelle en heel goede service en de prachtige kaartenhouders! Waren ook heel goed verpakt voor verzending! Bedankt bedankt bedankt! Mijn postkaarten gaan schitteren in jouw mooie displays 😊

 by Ibunda.life
Kaartenhouder

Zo onwijs blij met mijn bestelling van Treasure-box.
Ik heb kaartenhouders met waxinelichtje besteld bij Wido. En wat zijn ze mooi geworden. Nog mooier als ik eigenlijk in gedachte had.
Daarbij ook fijn contact gehad. Wido reageerde erg snel op de mail.
Ik ga zeker vaker bestellen en Treasure-box aanraden bij andere mensen!

 by Bea
Waxinelichthouders

Ze vielen zeer in de smaak bij mijn gasten, deze mooi gemaakte waxinelichthouders. Supersnelle en adequate reactie van Wido op mijn vragen, heel plezierig!

 by Corné - Steenkalligraaf
Subliem meedenken!

Als letterhakker moeten mijn eigen teksten in steen perfect en stijlvol zijn. Dan verlang ik dat ook van de producten daaromheen, zoals Wido's eikenhouten plankjes om mijn visitekaartjes te presenteren. Grootste pluspunt van Wido vind ik dat hij meedenkt in de mogelijkheden (en beperkingen!) van het materiaal en jouw ideeën. Absoluut een aanrader voor die houten special products die je nergens anders vindt!

 by Ad van der Doelen
Visite kaarthouders

Ik heb er enkele in gebruik en ze bevallen prima. Je kunt je visite kaartje of andere info op een mooie manier presenteren tussen je producten bv.
Mooi idee. Goed en netjes afgewerkt.

 by Harold de Wit
Sleutelhanger

De sleutelhangers met het logo van ons bedrijf hadden een geweldige uitstraling! Ook topservice en snelle levering, klasse!

 by Kerstfeest op Zee
Sleutelhanger / Key hanger

De sleutelhangers zijn mooi en handig. De samenwerking met u was geweldig.
The key hangers are beautiful and handy. The cooperation with you was great.
Gerard and Naomi

 by Lot
Mooiste doosjes ooit

Wido maakte voor mijn persoonlijke gedichten op maat gemaakte doosjes. Hij heeft een prachtig product neergezet en is gedetailleerd te werk gegaan. Tijdens de ontwerpfase voelde ik mij betrokken en gehoord. Het eindresultaat is een doosje dat mijn klanten ontvangen bij een gedicht, met mijn logo en precies zoals ik het voor ogen had. Ik ben er heel blij mee!