19-003) Box voor condoleance registervellen

Box voor condoleance registervellen.

Deze handgemaakte houten doos, gebruik je als variant op het traditionele condoleanceboek. De doos wordt leeg geleverd en kan naar wens gevuld worden met registervellen of schrijfvellen. Deze kunnen los besteld worden. Op de registervellen (21 x 21 cm) kunnen 4 mensen hun adresgegevens en een persoonlijke boodschap achterlaten. De vellen zijn losbladig, zodat tijdens de uitvaart de mensen niet zo lang op elkaar hoeven te wachten bij het invullen.

Wil je de doos ook gebruiken om herinneringen in te bewaren? Bestel dan ook de gelinieerde bladen. Deze zijn ontworpen in dezelfde stijl. Schrijf de verhalen van vroeger op. Plak er foto’s bij of brieven en tekeningen. Een mooie manier om een dierbare te herdenken en het rouwproces te verzachten.

De bladen zijn voorzien van 2 boorgaten en kunnen na afloop gebundeld worden met de boekschroeven. De bladen zijn ontworpen door Boel Grafisch ontwerp. Er passen 100 vel in de doos. De banderol kan naar wens aangepast worden met eventueel de naam, datum o.i.d.

Maat box: ca.233x233x42mm (lxbxh)

Kist: berken multiplex, dikte 9mm

Deksel: berken multiplex, dikte 9mm

Afwerking: naturel (fijn geschuurd)

Deze box bestel je via de website van BOEL / Met papier.