19-002) Herinneringskaartjes in houten box

Houten box met 100 herinneringskaartjes voor uitvaart.

Dit doosje met 100 herinneringskaartjes gebruik je als alternatief op het condoleanceregister. Op de kaartjes schrijf je een persoonlijke herinnering aan de overledene. De kaartjes kun je eventueel met de aankondigingskaart meesturen of je deelt ze uit tijdens de ceremonie. De kaartjes zijn voorzien van een boorgat, zodat je ze ook kunt gebruiken in combinatie met een herinneringsboom. Bij de kaartjes wordt een boekschroef geleverd, zodat je de kaartjes na afloop kunt bundelen. De kaartjes bewaar je in het op maat gemaakte houten doosje. De herinneringskaartjes zijn ontworpen en gemaakt door BOEL grafisch ontwerp.

Herinneringskaartjes

In het doosje zitten 100 kaartjes in 4 verschillende kleuren. De voorkant is voorzien van een boomblad met nerven, wat vergankelijkheid weergeeft en de tekst ‘laat maar los, wij houden je vast’. Op de achterkant is ruimte om een persoonlijke herinnering te schrijven.

Herinneringsboom

Voor de ‘boom’ kun je kiezen uit een vaas met takken (hazelaar) of een echt boompje wat later in de tuin geplant kan worden. Als alle kaartjes erin hangen, krijg je door de verschillende kleuren een sfeervol effect voor een persoonlijk afscheid.

Na de ceremonie kun je als nabestaande de boom mee naar huis nemen, of de kaartjes bewaren in het doosje en af en toe nog eens nalezen om mooie herinneringen op te halen.

 

Maat box: ca.125x170x45mm (lxbxh)

Kist: berken multiplex, dikte 9mm

Deksel: berken multiplex, dikte 9mm

Afwerking: naturel (fijn geschuurd)

Dit doosje met 100 herinneringskaartjes bestel je via de website van BOEL / Met papier.